Ouderraad (OR) informatie

Ouders zijn betrokken bij allerlei activiteiten binnen de school. Dit kan zijn in de Ouderraad (OR) of de Medezeggenschapsraad (MR). Ouders kunnen zelf aangeven of zij interesse hebben om op school te helpen en zich verkiesbaar stellen voor een plek in de OR of de MR. Verdere informatie aangaande de OR en de MR van Obs De Plaats staan in de downloads hieronder. Ouders kunnen de notulen van de MR opvragen door een mailtje te sturen naar mr@obsdeplaats.nl. Dan krijgt u deze via de mail toegestuurd;

Oudervereniging OBS de Plaats

De Oudervereniging helpt de school met de organisatie van al deze festiviteiten en activiteiten. Bij de meeste activiteiten kunnen we hulp van ouders en ook grootouders goed gebruiken. Bijvoorbeeld bij de begeleiding bij excursies, knutselen, koken, sporten, schaatsen, vervoeren, versieren, schoolreisjes en de grote schoonmaak. Alle activiteiten worden aangekondigd op de INFO.

Ouderraad (OR) informatie

downloaden