Welkom in groep 8

In groep 8 zitten 21 leerlingen.

We gaan hard aan de slag met taal, spelling en rekenen, uiteraard wordt er ook hard gewerkt aan begrijpend lezen. In groep 8 gaan we de kinderen zoveel mogelijk klaarstomen voor het VO. Daarbij staan zelfstandigheid, verantwoordelijkheid nemen en leergierig zijn bovenaan ons lijstje.

Elke dinsdag- en donderdag hebben we gymles. Maar ook de wereldorienterende en creatieve vakken slaan we niet over.

Daarnaast staan er nog veel andere dingen te gebeuren.We gaan VO scholen bezoeken en in april de eindtoets. Voor de eindtoets gaan we op kamp. We gaan het jaar mooi afsluiten met een spetterende eindmusical. Daar hebben we nu al zin in!