Welkom in groep 6

De klas telt 19 leerlingen, 8 jongens en 11 meisjes.

Aan het begin van het jaar hebben we onze eigen regels opgesteld voor in de klas. Deze hangen nu bij het raam.
We vinden het belangrijk dat we naar elkaar luisteren .

Elke dag werken we op de chromebooks op Snappet.
Dit jaar hebben we een nieuwe spellingsmethode: Staal. Hier moeten we nog een beetje aan wennen, maar het lukt al erg goed.

Op dinsdag en donderdag hebben we gym.

We hebben ongeveer drie keer per week taal en dat staat in het teken van een thema.
Aan de hand van het thema doen we dan opdrachten. In september en oktober was het thema vriendschap.
Toen hebben we een vriendschapsboekje gemaakt en hebben we een brief geschreven naar een andere groep 6 in Nederland.

Daarnaast hebben we ook begrijpend lezen, taal, muziek, handvaardigheid, tekenen, aardrijkskunde, geschiedenis en Natuniek.

We hopen dat we net zo'n leuk en gezellig jaar krijgen als vorig jaar.
Juf Manon staat van maandag tot vrijdag voor deze groep.
Juf Michelle loopt van maandag tot en met woensdag stage voor haar laatste jaar als onderwijsassistent.