Welkom in groep 4

Hallo,

Wij zijn met 18 kinderen groep 4 van obs De Plaats. Op maandag, donderdag en vrijdag krijgt groep 4 les van juf Lotte en op dinsdag en woensdag van meester Jelle.

Hoe werken wij in groep 4?

Werken met thema's
In groep 4 werken we voor de vakken taal en wereldoriëntatie met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Voorbeelden van thema's zijn: Het orkest, Schepen, Tijd en andere  thema's die aansluiten bij de actualiteit bijv. aansluitend bij de Kinderboekenweek. Voor de andere vakken gebruiken we methodes.

Zonnetje van de week
Elke week is er een leerling het Zonnetje van de week. Deze leerling krijgt deze week extra positieve aandacht, bijvoorbeeld door complimenten te ontvangen van zijn of haar klasgenoten.

Het Atelier
Wekelijks wordt er gewerkt in Het Atelier. Het Atelier is een ruimte waar kinderen mogen experimenteren met materialen en het toepassen van technieken. Creatieve ontwikkeling is het uitgangspunt.