Werken met thema's

In groep 4 werken we voor de vakken taal en werelorientatie met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Voorbeelden van thema's zijn: Het orkest, Schepen, Tijd en a.o.  thema's die aansluiten bij de actualiteit bijv. aansluitend bij de Kinderboekenweek. Voor de andere vakken gebruiken we methodes.

Zonnetje van de week

Elke week is er een leerling het Zonnetje van de week. Deze leerling krijgt deze week extra positieve aandacht, bijvoorbeeld door complimenten te ontvangen van zijn of haar klasgenoten.

Het Atelier

Wekelijks wordt er gewerkt in Het Atelier. Het Atelier is een ruimte waar kinderen mogen experimenteren met materialen en het toepassen van technieken. Creatieve ontwikkeling is het uitgangspunt.