Welkom in groep 3

Welkom op de pagina van groep 3 van OBS De Plaats!

Onze groep bestaat uit 19 kinderen, met 6 jongens en 13 meisjes. Op school werken we aan (leren) lezen, rekenen, creatieve vorming, gym en nog veel meer. Op deze pagina vindt u binnenkort meer informatie over groep 3 en websites om te oefenen.

Lezen:

• In groep 3 werken we met "kernen". Elk kern werken we aan andere doelen. Ben je nieuwschierig naar wat we allemaal leren? Dat kan je hier teruglezen:
    start , kern 1 , kern 2 , kern 3  , kern 4 , kern 5 , kern 6
    kern 7 , kern 8 , kern 9 , kern 10 , kern 11
  • Op deze site kan je nalezen hoe het leesonderwijs in groep 3 er uit ziet.

• Op deze site is er van een heleboel onderwerpen een duidelijke uitleg geschreven. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgelegd hoe het kolomsgewijs rekenen werkt, maar ook wat het onderdeel "getalbegrip" inhoud. Ontzettend interessant om een duidelijk beeld te krijgen bij alle sommen die je op de doelenposters ziet staan.