Welkom in groep 1 en 2

GROEP 1: Hallo, mogen wij ons even voorstellen?
In groep 1 leren we welke schoolregels er zijn en wat er dan van ons verwacht wordt. Ook leren we hoe je goed met elkaar kunt samenspelen  en samenwerken.
We werken met thema's waar we veel plezier aan beleven.

GROEP 2: Hoi wij zijn groep 2, we zitten met 19 kinderen in onze klas. We hebben twee juffen, op maandag en dinsdag is juf Anneke er, op donderdag en vrijdag juf Ina en de woensdagen wisselen de juffen.
Wij werken altijd met thema’s, over deze thema’s gaan we samen werken, ook maken we samen een hoek die bij het thema past. We hebben verschillende hoeken in onze klas, de huishoek, de grote en kleine bouwhoek, zand en watertafel een timmerhoek, computers, verfbord en een leeshoek. Ook doen we samen dingen in de kring, gaan we met goed weer buiten spelen en gaan we ook gymmen in ons speellokaal. In groep 2 leren we al veel over klanken, letters en cijfers! Kortom in groep 2 is het superleuk en leren we heel veel!