Groep 1 en 2

Hallo, wij zijn groep 1 en 2 van OBS De Plaats. Samen met juf Gonny, Heidi en Tonnie hebben wij veel plezier tijdens het spel op school. Wij spelen altijd rond een thema en gaan dat met elkaar uitdiepen. Zo richten we bv. een Pizzeria in, een fietsenmakerij of een ziekenhuis . Zo kijken we naar de echte wereld en spelen die na in rollen. Zo leren we veel over de wereld om ons heen in taal- lees activitieiten, reken- wiskunde activiteiten, motorische activiteiten, spelactiviteiten, constructieve en beeldende activiteiten, onderzoekende activiteiten, gespreksactiviteiten en muzikale activiteiten. Wij gaan fijn samenwerken met elkaar!