Welkom in groep 1

Wij zijn groep 1. We zijn dit schooljaar begonnen met 13 leerlingen. Tot de kerstvakantie groeien wij tot een groep van 23 leerlingen.

Dit schooljaar leren we de basis. De regels van de school, de regels in de klas, hoe speel je met elkaar, hoe maak je vrienden, hoe ga je om met ruzie, elkaar helpen en luisteren naar elkaar komen allemaal aan bod.

We zorgen ervoor dat iedereen zich veilig en welkom voelt in de groep. We helpen elkaar als dat nodig is, maar leren ook dingen zelf te doen.

Kortom: we zijn een hele gezellige groep en beleven veel plezier aan school!

Hieronder staan nog allerlei handige tips en sites voor als je wilt oefenen.

Woordenschat:

• Bekijk deze site om tips te krijgen hoe je thuis met woordenschat aan de slag kan.